Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/margin.dk/public_html/t3lib/class.t3lib_div.php on line 4109
margin aps: Ledertræning

Kontakt margin

DK-2100 KØBENHAVN Ø

TEL +45 3111 0106
INFO(AT)MARGIN.DK

Ledertræning

Ledelse er ikke nogen eksakt disciplin, på den anden side ledelse heller ikke noget medfødt eller noget diffust, der afgøres af skæbnen. Ordentlig ledelse kræver lyst til mennesker, masser af energi og en indædt vilje til at skabe resultater sammen med andre.

Mennesker OG bundlinje

Ledelse læres bedst ved at lede, så ledertræningens opgave er, at sætte den daglige ledelse i relief. Ind i en ramme, hvor lederen får indblik i egen adfærd og egne tanker og følelser. Derved kan han/hun nemmere forstå, hvad der er på spil og således tilpasse sin ledelse af mennesker.

Samtidig efterlyser ledere konkrete tjeklister og ledelsesværktøjer, som umiddelbart kan tages i brug. Heldigvis har andre ledere, konsulenter og forskere udviklet et hav af værktøjer og modeller, som man kan arbejde med.

Margins tilbud

Sportsfolk træner hele tiden for at gøre sig dygtigere. Hvordan er trænings-tilstanden hos dig og dine lederkollegaer? Jeg tilbyder at tilrettelægge og gennemføre et program, hvor I bliver opdateret på relevante værktøjer til bundlinjen. Samtidig investerer vi tid, energi og egne følelser i introduktion til og oplevelse af nogle af de følelser, som selvfølgelig findes på enhver arbejdsplads - og som man som leder må forstå og forholde sig til. Det kan fx være magt og autoritet, rivalisering, forsvarsmekanismer el. lign. Ledertræning tilbydes typisk til grupper af ledere i en større organisation eller på tværs mellem samarbejdende virksomheder.

Dit udbytte

Som leder må du tage ansvar for din egen udvikling. Ved systematisk at træne, lærer du at se dig selv udefra. Når du samtidig får værktøjer og modeller, bliver du i stand til at se nye muligheder og bevidst arbejde med din ledelsstil. Daglige ledelsesrutiner kan være fremmende eller hæmmende for bundlinjen, men det kan man sjældent selv se - så havde man jo ændret rutinerne... Også der kan ledertræning give udbytte, når man hører om andre lederes rutiner.