Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/margin.dk/public_html/t3lib/class.t3lib_div.php on line 4109
margin aps: Inspirationsforedrag

Kontakt margin

DK-2100 KØBENHAVN Ø

TEL +45 3111 0106
INFO(AT)MARGIN.DK

Inspirationsforedrag

Trænger din organisation til et pift eller til at få sat et emne på den fælles dagsorden, så ring gerne. Jeg har stået på scenen foran mindre ledergrupper og på kongrescentre med flere hundrede deltagere.

Mennesker lytter, lærer og lader sig inspirere forskelligt. Derfor inviterer jeg til reflektion og samtale på kryds og tværs undervejs.

Blandt emner kan nævnes: Tid til ledelse, Lean Office for topledelsen, Gennemslagskraft når man ikke har formel magt, visionsledelse, omsorgssalg m.fl.

Ny inspiration om Mennesker OG bundlinje i din organisation

Hvad har I på dagsordenen? Skal organisationen i gang med Performance Management? Trænger I til en relancering af ISO eller andre systemer til styring af kvalitet? Spilder I tiden på møder? Eller...? 

Hvis I gerne vil noget med Mennesker OG bundlinje, stiller jeg gerne op. Også gerne med organisations psykologiske vinkler på emnet. Det kan fx handle om magt og autoritet, forsvarsmekanismer eller ny forståelse af roller og grænser i organisationen.